Jogi nyilatkozat

Üdvözöljük a Process Solutions Group honlapján. Reméljük, hogy érdekesnek találja oldalunkat. Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt az információt a weboldalunk használati feltételeiről.

 

Az ezen a webhelyen található információk elérésére és felhasználására az alábbiakban írt feltételek vonatkoznak. A weboldalhoz való hozzáférés, valamint annak tartalmának bármilyen felhasználása (beleértve az olvasást, letöltést, másolást, részben vagy egészben linkelést) azt jelenti, hogy beleegyezik és kötelezi magát a jelen nyilatkozatban leírt feltételekre.

 

Ezt a weboldalt a Process Solutions Group (a továbbiakban: „PS Group”) tartja karban és magyarországi szerveren üzemelteti. A weboldal karbantartására és üzemeltetésére Magyarország törvényei az irányadók. A weboldal használatára és a webhelyen elérhető információk felhasználására Magyarország törvényei és annak az államnak a törvényei az irányadók, ahol a használat vagy felhasználás történik; a használattól függően más országok törvényei is alkalmazhatók lehetnek.

Amikor jelen nyilatkozat „PS csoportról” tesz említést, az a PS csoport egyes tagjait is jelenti. További részleteket a PS csoport tagjairól honlapunkon talál.

 

Szerzői jog

 

A webhelyen található összes anyag szerzői jogvédelem alatt áll, függetlenül attól, hogy ezek a jogok meg vannak-e jelölve vagy sem. A weboldalon elérhető dokumentumok, adatok és információk kizárólag tájékoztatási célból állnak rendelkezésre. A weboldal tartalma kizárólag személyes célokra használható; semmilyen kereskedelmi célra nem használható fel, kivéve a PS csoport tagjaival való üzleti kapcsolat kialakításának célját. A weboldal tartalmát semmilyen módon nem lehet módosítani, megváltoztatni vagy megváltoztatni a PS csoport egyik tagjának előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

Az információ felhasználása a jelen feltételekben megengedettől eltérő célokra, beleértve, de nem kizárólagosan, az ott közzétett adatok sokszorosítását, terjesztését, vagy az azokban elérhető szövegek vagy képek másolását, nyomtatását vagy közzétételét (részben vagy egészben) a PS Group előzetes írásbeli jóváhagyásával történhet.

 

Védjegyek és egyéb kereskedelmi jelzések

 

A weboldalon feltüntetett vállalatok, márkák, termékek vagy szolgáltatások nevei csak azonosítási célokat szolgálnak, és a tulajdonosuk megfelelő jogaira vonatkoznak (beleértve a bejegyzett védjegyeket, kereskedelmi leírásokat, kereskedelmi neveket). A PS Group nem vállal felelősséget a fent említett jogok bármely megsértéséért, amely a weboldalunkra hiperhivatkozott webhelyeken fordulhat elő.

 

A felelősség kizárása

 

Bár a PS Group mindent megtesz annak biztosítása érdekében, hogy a webhelyen elérhető információk pontosak legyenek, ezek az információk azonban elavulttá, teljesen vagy részben helytelenné vagy pontatlanná válhatnak. Az itt közölt információkat a PS Group által vállalt jótállás vagy felelősség nélkül „a jelenlegi állapotuk szerint” tesszük közzé.

 

Weboldalunk olyan hivatkozásokat (hiperhivatkozásokat) tartalmazhat, amelyek lehetővé teszik a közvetlen kapcsolatot harmadik felek által üzemeltetett külső webhelyekkel. Ezek a linkek csak az Ön kényelmét szolgálják, mivel gyorsabb kapcsolatot biztosítanak az említett webhelyekkel. A PS Group csak ilyen webhelyekhez biztosít kapcsolatot. A PS Group semmilyen módon nem vállal felelősséget az ilyen webhelyek tartalmáért vagy azok használatának következményeiért.

 

A PS Group semmilyen esetben sem vállal felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett, véletlen, különleges vagy következményes kárért, vagy haszon, bevétel, adat vagy felhasználás elvesztéséből eredő károkért, amelyek bármely félnél felmerültek a weboldal hozzáféréséből vagy használatából eredően.

 

A PS Group honlapján található információk nem tekinthetők sem pénzügyi, sem számviteli, sem jogi, sem adótanácsadásnak. Mielőtt bármilyen ilyen információt felhasználna, ajánlott konzultálni a PS Group munkatársaival.

 

A PS Group fenntartja magának a jogot, hogy értesítés nélkül, bármikor módosítsa weboldalát, vagy részben vagy teljes egészében elérhetetlenné tegye.