Process-Solutions Csapat

Rólunk

A Process Solutions a számviteli és a bérszámfejtési outsourcing-szolgáltatási piacának független, elismert, dinamikusan növekvő vállalatcsoport,  amely  –  a Partnerhálózatával karöltve   –  a teljes európai régióban a világ legsikeresebb nemzetközi vállalatai közül számosnak nyújtja elismert szolgáltatásait.

Kik vagyunk?

Olyan vállalat vagyunk, amely munkatársainak magas szintű fejlesztésére összpontosít. Gyakornoki és posztgraduális programjaink segítenek a fiatal munkatársainknak abban, hogy sikeresen  megtehessék az első karrierlépéseiket, hogy ezután kiszámítható és hosszú távú szakmai karrierutat biztosítsunk számukra.

 

icon
500
sikeres multinacionális ügyfél
icon
40
iparág
icon
500
munkatárs Közép-Európában
icon
40
ország

A legjobbakkal dolgozunk a legjobbaknak! A PS öt regionális irodájának több mint 500 elismert szakembere és a Partner Hálózatunk több mint 500 multinacionális és hazai ügyfél számára kínál megoldásokat Európa-szerte.

Magyarországon 2006 óta megszakítás nélkül piacvezetők vagyunk.

Segítünk munkatársaink gyors és sokoldalú fejlődésében azáltal, hogy lehetőséget biztosítunk számukra, hogy több jól ismert multinacionális ügyfélünk számára egyszerre dolgozzanak, és így párhuzamosan megtanulhassanak számos bevált üzleti folyamatot és eljárást.

Csapattagjainknak így olyan szakmai fejlődési lehetőséget biztosunk, mintha egy időben több multinacionális vállalatnál gyűjthettek volna tudást és tapasztalatot.

Bővebben

Víziónk

Elkötelezettek vagyunk, hogy a nemzetközi cégek legelismertebb régióbeli pénzügyi-számviteli szolgáltatójává váljunk Közép-Európa üzleti folyamat outsourcing piacán.

Ügyfeleink igényeit megértve oldjuk meg számviteli problémáikat.

A magas minőségű, megbízható és naprakész szolgáltatásokat ötvözzük a rugalmassággal és megoldásorientált megközelítéssel.

Európai céghálózatot építünk,hogy egységes szolgáltatásokat nyújthassunk ügyfeleinknek.

Tudjuk, hogy legfőbb erősségünket szakembereink jelentik. Támogatjuk őket karriercéljaik kitűzésében és elősegítjük szakmai fejlődésüket.

PS Network

A Process Solutions szilárd szakmai hátteret nyújt a nemzetközi vállalatok számára azzal, hogy Európa legtöbb országában egyszerre képes biztosítani számukra a helyi tudást és partnerországok vállalataival való együttműködést.

 

 

A több mint 500 multinacionális ügyfélünknek nyújtott, széles körű szolgáltatási portfóliónk különféle szakmai kihívásokkal jár számunkra, és kiváló lehetőséget kínál a PS Csapat minden tagjának széles körű ismeretek és tapasztalatok megszerzésére és alkalmazására.

Ügyfeleink