Process Solutions celebrated 20th anniversary of its foundation

A Process Solutions megalapításának 20. évfordulóját ünnepelte

A Process Solutions 20. születésnapi partiját a Várkert Bazárban, Budapest egyik legszebb helyén tartottuk. Megtiszteltetés volt számunkra, hogy az egész PS-csapattal, a regionális irodáinkból csatlakozó kollégáinkkal, valamint ügyfeleinkkel és partnereinkkel együtt ünnepelhettünk, hiszen ők mind fontos szerepet játszottak a PS elmúlt 20 évének sikereiben.

2019-05-31

News

Hungary

20. születésnapi parti

Babos János, aki az Arthur Andersen által alapított PS első ügyvezető igazgatója volt, jelenleg pedig az egyik tulajdonosa és ügyvezető partnere, így nyitotta meg az eseményt: „Szeretném megköszönni a PS menedzsmentjének és összes kollégájának folyamatos, elkötelezett és hihetetlenül magas színvonalú munkáját, amit az elmúlt 20 évben nyújtottak. Nekik köszönhetjük ügyfeleink elismerését és hűségét, akik ezen évek során végig kísérték a PS életét. Külön szeretnék köszönetet mondani az „egész Process Solutions-nek is, vagy ahogy magunkat hívjuk, a PROCI-nak, a támogató munkamorálért, valamint az erős és összetartó közösség felépítésében és fejlesztésében, a különféle szabadidős rendezvényeken, a kulturális kezdeményezésekben és a számtalan egyéb tevékenységben való aktív közreműködésért. Még egyszer köszönöm!”

 

PS 20th anniversary

 

Andrew Majlath, a PS egyik tulajdonosa és ügyvezetõ partnere az alábbi szép szavakkal fogalmazott: „Nem csak arra vagyok rendkívül büszke, hogy a PS mennyit növekedett és fejlődött az elmúlt 20 évben, hanem arra is, amit a cég ma képvisel. A „munkatársak fejlesztésének filozófiája” az a motor, amely lehetővé tette számunkra, hogy a vezető számviteli és bérszámfejtési szolgáltatóvá váljunk. Nincs is megfelelőbb alkalom, mint a PS 20. születésnapja, hogy visszaemlékezzünk és elismeréssel méltassuk azt a közel 2000 munkatársat, akik hozzájárultak a PS fejlődéséhez az elmúlt években. Köszönet mindenkinek! Továbbra is lelkesen haladunk a jövő felé, azonban fontos, hogy 20. születésnapunkon szánjunk egy pillanatot arra, hogy emlékezzünk, és méltón megünnepeljük ezt a jeles évfordulót.”

 

„Ez az este nem csak az elmúlt 20 év tükre, hanem a következő sikeres 20 év kezdete is” – tette hozzá Szalai András, a PS ügyvezető partnere.

 

 

 

 

 

 

 

 

Még több fotó a PS Facebook-oldalán a PS20 galériájában.