PS Buddy Program – Új munkatársaink beilleszkedésének támogatása

A Process Solutions-nél kiemelt figyelmet fordítunk új munkatársainkra. A Buddy program egy új támogatási lehetőség arra, hogy a frissen csatlakozott kollégák még könnyebben beilleszkedjenek a PS Csapatába.

2018-09-12

News

Hungary

Professional life at PS, New Joiner munkatársak támogatása, PS Buddy

At the beginning of January, we launched the PS Buddy program. The purpose is to help the New Joiners’ integration into the teams during the first one or two months. Primarily the buddies introduce their manager team to the New Joiners, show them around in the office, answer their questions and help them with any problems they might have.

 

Január elején elindítottuk a PS Buddy programot. A cél az, hogy kiválasztott támogató kollégáink segítsék az új munkatársaink beilleszkedését a csapatokba az érkezésüket követő első egy-két hónapban.

Ők vezetik körbe az csapatagokat az irodában, bemutatják a menedzsercsapatukat, válaszolnak a kérdéseikre, és segítenek nekik bármilyen problémájukban.

Január óta minden új PS tag érkezésekor kap egy „Buddy”-t. Hisszük, hogy az új program segítségével a új munkatársaink sokkal kellemesebben és kényelmesebben érzik magukat a beilleszkedésük során. Szerencsére az első visszajelzéseink pozitívak, a programot nagyon hasznosnak és biztonságot adónak tartják az első hetekben.

Már 30 Buddy-szerepet vállalló kollégánk van – menedzsercsapatonként egy vagy kettő –, akik lelkesen állnak készen arra, hogy bemutassák a PS értékeit a csapat új tagjainak.

Szeretnénk lépést tartani az új generációval, és a Buddy Program visszajelzései is segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan fejlődjünk és a PS-t napról napra jobb munkahellyé tegyük.