Join us and let us help together

Csatlakozz hozzánk és segítsünk együtt!

Lelkesedésünk töretlen! A PS csapata januárban újabb önkéntes napot tartott! A hajléktalanoknak való főzésre és a hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésére összpontosítottunk. Csapatunk szendvicseket és meleg ételeket készített, és végül, de nem utolsósorban egy iskola termeit festettük és tettük színessé 60 önkéntes munkatársunk segítségével.

2019-03-12

News

Hungary

PS Önkéntes Nap, Mosolygó Kórház Alapítvány, Budapest Bike Maffia, Gastropolis

Az első Önkéntes Napunk sikere arra ösztönzött minket, hogy különböző jótékonysági programokkal kezdjük az új évet. Ezúttal körülbelül 30 kollégával szendvicseket és tradicionális magyar csirkepaprikást készítettünk. Először a Budapest Bike Maffia segítségével 150 db szendvicset juttattunk el a közeli hajléktalan-menedékhelyére. Délután pedig 50 fő részére főztünk a Gastro Polis csapatával. Az elkészített ételeket egy önkéntes futár szállította egy másik ideiglenes szállásra.

 

Az önkénteseink körében az eddigi a legnépszerűbb program a jótékonysági festés volt, amelyet a Mosolygó Kórház Alapítvány segítségével szerveztünk. A programra több mint harmincan jelentkeztek, és sokan bíztak benne, hogy lehetőségük lesz részt venni a PS-sel közösen valamely jó ügyet szolgáló rendezvényen.

A jótékonysági festésre a Zrínyi Miklós Általános Iskolában került sor, ahol hátrányos helyzetű gyermekek tanulnak. Örülünk, hogy a program részesei lehettünk. Csapatunk egy egész délutánt töltött az iskola díszítésével. Reméljük, hogy a gyerekek imádni fogják az új vidám termeket és folyosókat.

 

A második Önkéntes Napról készült összefoglaló videó megtekintéséhez kattints ide, vagy a fenti képre

Csatlakozz hozzánk és segítsünk együtt!

 

Process Solutiosn Volunteering Days

 

Partnerszervezeteink: