A PS Poland elnyerte a "Leggyorsabban Növekvő Számviteli és Bérszámfejtési Vállalat" díjat

A Process Solutions lengyelországi leányvállalata a 2018-as évi fejlődésének és hatékony működésének eredményeképpen elnyerte az Outsourcing Stars verseny „The Best Accounting & Payroll Company” kategória díját.

PS is the Fastest Growing Accounting and Payroll Organisation

2019-02-27

Events

Poland

Process Solutions Poland, The Fastest Growing Accounting and Payroll Company, Outsourcing Star Award

Az Outsourcing Stars Gala a modern üzleti szolgáltatási ágazat egyedülálló nemzetközi rendezvénye, amely alkalmával a leggyorsabban növekvő vállalatok és az őket támogató ipari környezetvédelmi intézmények növekedését jutalmazzák. A Pro Progressio Alapítvány által hatodik alkalommal megrendezett verseny az egyetlen olyan nem kereskedelmi megmérettetés a modern üzleti szolgáltatási szektor számára Lengyelországban, amelyben a díjakat az operatív fejlesztésért ítélik oda az adott vállalatoknak. A hálózatépítő, művészeti és üzleti eseményen a BSS-szektor (business services sector) vezetői vettek részt Lengyelországból, Európából és a világ számos pontjáról.

 

Andrew Majlath, a PS ügyvezető igazgatója elmondta: „Büszkeséggel tölt el minket, hogy a lengyel Process Solutions, amely a cégcsoport egyik kulcsszerepű koordinációs központja, ilyen mértékű sikereket ért el az outsourcing-piacon. A díj biztosítékként szolgál nemzetközi ügyfeleink számára arra vonatkozóan, hogy a már megszokott PS minőségben kaphatják meg szolgáltatásainkat Európa összes országában.”

 

A díjat a varsói iroda vezetője, Tomasz Takiel vette át, aki több mint 10 éve erősíti a Process Solutions lengyel csapatát. „Nagyszerű elismerés a számunkra az, hogy egy ilyen magas színvonalú szakmai díjazásban részesültünk. A 2018-as év „Leggyorsabban Növekvő Számviteli & Bérszámfejtési Vállalat” cím olyan elismerés, amely nemcsak megerősít minket abban, hogy az évek során a PS fejlődésébe fektetett kitartó munkánk valódi eredményeket hoz, hanem ösztönöz is minket arra, hogy a jövőben újabb és újabb célok sikeres elérésére törekedjünk.” – mondta Tomasz Takiel.

 

Outsourcing Star Award

 

Egyéb publikációk:

Pro Progressio Foundation: Outsourcing Stars have flashed in the city of Lodz

Outsourcing Journal: Outsourcing Stars Gala Poland 2019 Winners

 

Korábbi hír:

2016: PS Group was named WINNER of the ˜Most Unique Services Provider of CEE award