“Küldj egy csomagot és válts valóra egy álmot!” – Karácsonyi Kicsipakk és Cipősdoboz akció

Büszkék vagyunk rá, hogy egy rendkívül segítőkész közösség a Process Solutions: idén karácsonykor 145 gyermek ünnepét igyekeztünk szebbé tenni, a Kicsipakk és a Cipősdoboz jótékonysági akciók keretében.

2017-12-15

News

Hungary

Kicsi Pakk, Cípősdoboz akció, Jótékonyság, Adományozás, Százszorszép Gyermekotthon, Kossuth Lajos Gyermekotthoni Központ, Baptista Szeretetszolgálat

Munkatársaink sajátkezüleg csomagolt ajándékokkal kedveskedtek a nehézsorsú fiataloknak a Százszorszép Gyermekotthonban, és a Kossuth Lajos Gyermekotthoni Központ és Általános Iskolában.

 

A Cipősdoboz Akcióban évek óta részt veszünk, amit még egy angol nagymama indított el, aki megsajnálva a borzalmakról mit sem tehető gyerekeket, egy cipősdobozba csomagolta ajándékát és elküldte egy szegény gyermeknek. Azóta ezt a tettét ezrek követik. Magyarországon a Baptista Szeretetszolgálat koordinálja az akciót, ők juttatják el a meglepetéseket az egyébként karácsonyi ajándékban nem is reménykedő, szegény sorsú kicsikhez.

 

Idén egy új kezdeményezéshez is csatlakozott a PS csapata. A KicsiPakk mozgalom szervezői több ezer kívánságot gyűjtöttek össze állami gondozásban élő gyermektől, amelyekből mi több mint 110 ifjonc álmát teljesítettük. Csodálatos volt látni, ahogy az irodában egyre nagyobb halom alakult ki a gondosan becsomagolt adományokból a karácsonyfánk alatt

Mivel a KicsiPakk akció lényege, hogy a gyerekek pontosan az általuk megálmodott ajándékot kapják, így biztosak lehettünk abban, hogy a csomagok átadásakor nagy örömet okozunk, és ez, valljuk be, nekünk is fantasztikus élmény volt.

Bízunk benne, hogy jövőre még több helyen tudunk segíteni!