A PS 3 éve a BGE hallgatók számviteli szoftverismereti képzésében

Cégünk számára kiemelkedően fontos, hogy magasan képzett, gyakorlati tudással rendelkező munkatársaknak nyújtson karrierlehetőséget. Jelentős figyelmet fordítunk arra, hogy támogatást nyújtsunk ahhoz, hogy az egyetemi hallgatók még diplomaszerzés előtt olyan tapasztalatokat szerezzenek, amelyeket már a karrierjük elején a gyakorlatban is kamatoztathatnak.

2018-02-01

News

Hungary

Professional life at PS, Microsoft Dynamics NAV, szoftvertréning, Process Solutions School of Experience, PSSE, Budapesti Gazdasági Egyetem, BGE PSZK

Ezért harmadik éve tartunk a BGE diákjainak Microsoft Dynamics NAV (Navision) oktatást, melynek keretein belül, elsajátíthatják ennek a gyakran alkalmazott könyvelő programnak a használatát.
Örömünkre szolgál, hogy olyan gyakorlati tudással vértezhetjük fel a jövő szakembereit, amit az egyetemi tanulmányaik alatt nem sajátíthatnának el. Ez a program is az egyetemekkel való PS együttműködés jegyében jött létre, amely révén szorosabbra fűzi a PS a kapcsolatait a gazdasági egyetemekkel.
2017-2018-as őszi félévben két tréninget indítottunk, melyen összesen 19 fő vett részt a Budapesti Gazdasági Egyetemről. A képzés öt napos, melyből az utolsó napon az addig elsajátított tudást egy teszten is felmérjük. A hallgatók kiváló eredménnyel teljesítették a megmérettetést, és átlagosan 80%-osan oldották meg a tesztet. A képzésen részt vettek közül nyolcan már a PS csapatát erősítik.
Trénereink a tavaszi félévben is várják, hogy továbbadhassák a tapasztalatukat a lelkes jelentkezőknek, hiszen a hagyományt folytatva ebben a félévben is két csoportot fogunk indítani a BGE hallgatói számára.

Bízunk benne, hogy sokan kedvet kapnak a képzéshez, és a frissen megszerzett tudás birtokában akár el is kezdhetik nálunk a pályafutásukat.

Akik már részt vettek a tréningen a következőket mondták róla:
„Sokkal gyakorlatiasabban ismerkedhettem meg a könyveléssel, mint az iskolapadban. Magának a rendszerhasználatnak az elsajátítását találtam hasznosnak, mivel eddig nem ismertem.”
„A tréning után könnyebb lesz egyéb könyvelő szoftverek működését elsajátítani.”