Sokszínűek vagyunk! – Meghirdettük a versenyt a „PS Photo Awards” díjakért!

A PS-nél fontosnak tartjuk, hogy minél több lehetőséget adjunk arra, hogy csapatunkból mindenki megmutathassa önmagát, egyéniségét, kreativitását, és ezáltal lehessünk sokszínű, érdekes személyiségektől színes közösség.

2018-03-09

News

Hungary

PS' Photo Awards, fotóverseny

Korábbi ígéretünket megvalósítva, elindítottuk a „PS Photo Awards” pályázatot, amely ezentúl félévente kerül megrendezésre. Minden alkalommal előre meghirdetett témában nyújthatnak be pályamunkákat tehetséges, fotózó munkatársaink. .

 

 

Az idei első verseny szinte végtelen lehetőséget ad a beérkező fotók témájára, hiszen a „Legkedvesebb fotóm” címmel került meghirdetésre. Alkotóink két fődíj-kategóriára jelölhetik a képeiket, és lehetőség lesz egy közönségdíj elnyerésére is.

 

A „PS Photo Awards – Grand Prize” kategória meghirdetésével a Zsűri magas minőségi és esztétikai elvárásoknak is megfelelő alkotásokat vár. A „PS Photo Awards ¬– Best Mobile Shot” kategóriában a mindennapjaink különleges pillanatait kizárólag mobiltelefonnal „elkapó” pályázók képei versenghetnek. Az „Audience Prize”-ért folyó vetélkedésben az összes beérkező képre szavazhatnak kollégáink, akik akár több képet is ajánlhatnak.
Mindkét kategóriában a Zsűri által legjobbnak ítélt 10-10 legjobb kép verseng a két fődíjért, amelyet az kap majd meg, aki az online kiállítási felületen a legtöbb szavazatot kapja a több mint 400 munkatársunktól. A húsz jelölt alkotást a „Wall of Fame” dicsőségfalunkon is kiállításjuk a következő versenyig.

Bízunk benne, hogy sok színvonalas fotót küldenek majd be munkatársaink, amelyek még szemet gyönyörködtetőbbé teszik majd az irodánkat.
Természetesen a mostani verseny meghirdetéséhez ötletet adó, a „Wall of Fame”-en kiállított alkotásokról sem feledkezünk meg: ezeknek is méltó felületet keresünk majd egyre bővülő területű irodánk falain.

A „PS Photo Awards” pályázat egy újabb alkalom arra, hogy bárki megmutathassa egy másik oldalát, többet mutathasson meg önmagából, a számunkra pedig újabb lehetőség, hogy még inkább megismerhessük csapatunk tagjait.