Megújultunk! Fiatalosabb a PS budapesti irodája!

A Process Solutions a nyár folyamán arculatváltáson ment keresztül, aminek keretében megújítottuk és még színesebbé tettük az irodánkat. Az ötletet a munkatársak adták, a kivitelezést pedig profi ügynökség végezte. A végeredmény pontosan olyan, amilyenek MI vagyunk: frissek, fiatalosak, dinamikusak!

2017-07-01

News

Hungary

színes iroda, kellemes munkahelyi környezet, ergonomikus iroda

Az új irodadekorációval egy sokszínűbb és kellemesebb munkakörnyezet kialakítása volt a célunk, ahova öröm nap mint nap bejönni. Azt is szem előtt tartottuk, hogy a PS arculatának vizuális elemein túl, cégünk alapértékei és víziója is hangsúlyt kapjanak az új dekorációban.

A projekt elindulását a munkatársaink kezdeményezték azzal, hogy az ötleteiket gyűjtő „Idea Box” (ötletláda) útján javasolták irodánk színesebbé, és egyben modernebbé tételét. A kreatív tervezésimunkát egy profi ügynökségre bíztuk, akiktől nagyon sok javaslatot, látványtervet, különböző megközelítésre kidolgozott tervet kaptunk.

Nagyon vártuk, hogy a sok elképzelésből valóság legyen. A lenti látványterves videóban megtekinthettek néhányat az új dekorációt kapó felületekről.

A számos dizájnelem közül a legtöbb pozitív visszajelzést az ún. „Wall of Fame”-re kaptuk! Itt csapatagjaink művészi fotóit állítottuk ki, amelyek minden bizonnyal az iroda ékkövei.

E kiállítás sikerén felbuzdulva a jövő évtől a PS Photo Awards  fotópályázatot rendszeresen  meghirdetjük, így biztosítva lehetőséget munkatársainknak, hogy megmutassák kreativitásukat és tehetségüket a fotózás területén is, legyen szó akár hobbiról, akár a művészi alkotás igényéről.