Process Solutions Group Newsletters

Új HR igazgató a Process Solutions-nél

Kis Dóra a Process Solutions új HR igazgatója.

Dóra Kis, new HR director at Process Solutions Hungary

2017-11-01

News

Hungary

HR igazgató, Kis Dóra, Process Solutions Magyarország, HR

Kis Dóra a Process Solutions – Magyarország vezető BPO (Business Process Outsourcing) vállalatának – HR igazgatója, több mint húsz éve dolgozik HR területen. Tapasztalatait nemzetközi nagyvállalatok HR szervezeteiben, valamint egyéni tanácsadóként közép- és kisvállalatoknál szerezte a HR, a szervezetfejlesztés, és a szervezeti hatékonyságnövelés területén. Karrierje során vezette többek között a Lexmark EMEA kompetencia központjának magyarországi HR részlegét, a MOL Csoport globális központjának funkcionális HR csapatát, interim HR igazgatója volt a Saint-Gobain Építőanyag Kereskedelmi Zrt- nek, a Vista Utazási Irodák Kft-nek és a Volvo Hungária Kft-nek, valamint az Egis Gyógyszergyár Zrt. szervezetfejlesztési vezetője is volt.

 

„A Process Solutions számára kiemelkedően fontos volt, hogy olyan HR igazgatót találjon, akinek a személyisége illeszkedik szervezethez, annak hagyományaihoz, valamint olyan szakmai tudással, végzettséggel és több éves tapasztalattal rendelkezik, amellyel eredményesen tudja támogatni és vezetni a PS HR csapatának munkáját.” – mondta el Babos János, a Process Solutions partnere, ügyvezető igazgatója.

 

Kis Dóra elmondta, hogy számára kiemelten fontos, hogy olyan munkahelyen dolgozzon, ahol folyamatos a fejlődés.  „Vezetőként mindig arra törekszem, hogy hozzásegítsek másokat ahhoz, hogy még jobban teljesítsenek, és hogy kezelni tudjanak olyan helyzeteket, amivel korábban nem találkoztak. A kompetenciáimat tekintve az üzleti szemléletem, innovációs készségem, katalizátorként való működésem jelentősen segít a munkámban, és remélem, ezt a tudást a Process Solutions-nél is sikerül kamatoztatnom” – mondta el vezető pozíciója kapcsán Kis Dóra.