Process Solutions Group Newsletters

Megvédtük bajnoki címünket a BSC Jótékonysági Strandröplabda Bajnokságon

2024-ben a 3. alkalommal kerül megrendezésre a regionális BSC Jótékonysági Strandröplabda Bajnokságsorozat, amely idén Budapest mellett 4 városban, Varsóban, Krakkóban, Gdanskban  és − legújabb helyszínként − Bukarestben várja az üzleti szolgáltató centrumok csapatait. Magyarországon 2024. június 6-án a Lupa szigeten játszottak a győzelemért a BSC-csapatok.

2024-06-10

News

Hungary

CEE Business Services Awards, jótékonysági standröplabda bajnokság, Csodalámpa Alapítvány, Bajnok a PS

A hazai verseny után az újra bajnokságot ünneplő Proci csapat két tagja, Tari Ferenc és Radó József osztotta meg a gondolatait:

 

Hogyan készültetek fel a bajnokságra?

Nem volt különösebb felkészülés. Amatőr, röplabdázni máskor is szerető munkatársakból szerveződött a PS Csapat a bajnokságra. Kicsit nehezített körülmény volt, hogy így egy csapatként nem játszottunk még együtt, de végül egész könnyedén összerázódtunk.

Milyen érzés volt megnyerni a jótékonysági bajnokságot?

A győzelem mindig felemelő érzés. De ehhez sokat adott a játék öröme is, és szerencsére az első meccs „döccenője” után csapatmorál is az „egekbe került”, hála az egymásra figyelő, egymást támogató, lelkes csapattársaknak, mind a pályán, mind a pálya szélén. Nem csak győztesek lettünk, hanem minden értelemben igazi Csapattá is váltunk így a torna végére.

Mi volt a legnehezebb pillanat a bajnokság során, és hogyan sikerült túllépni rajta?

Az első meccsünket elvesztettük, de lehet, hogy pont ez kellett az erősebb összpontosításhoz, mivel így kialakult a csapatösszhang, ami végig megmaradt a tornán. Ugyan voltak kisebb hibázások, de mindig „repült” valaki, hogy megmentse még a reménytelennek tűnő a labdákat is. Jó pár vetődés után néztük is, hogy vajon egyben van-e a másik, de szerencsére nem történt sérülés (…legalábbis a leégésen kívül). Így a jó játék megadta az egész nap sava-borsát, és megalapozott a győzelem nagy örömének is!

Mit gondoltok, mi volt a sikeretek kulcsa?

Eleve nagyon jó volt a verseny a kezdetektől, szuper volt az idő is… Na jó, elég erős volt a napsütés, aminek szintén meglett a látható eredménye. De amúgy minden körülmény adott volt a nívós tornához — jó ellenfelekkel játszhattunk! A Proci-csapatban mindannyian lelkesek voltunk, amihez persze kellett, hogy viszonylag gyorsan egymásra tudtunk hangolódni.  Az egyéni képességek és erősségek feltérképezése után mindenki megtalálta a helyét, így mérkőzésről mérkőzésre erősebbé vált a csapatteljesítményünk is. Egy idő után úgy éreztük, hogy nem csak jól, hanem szépen, kreatívan is tudtunk játszani. Ez is erősítette a győzelem örömét, és ez az érzet a verseny után sokáig megmaradt.

 

Természetesen nem csak a győzelem adott örömet a Csapat számára − pláne, hogy megvédték a PS tavalyi bajnoki címét−, hanem az is, hogy a torna bevétele a Csodalámpa Alapítvány jószolgálati munkáját segíti majd.

 

A torna végeredménye:
  1.  Process Solutions
  2.  Grundfos Shared Services

3.  Albemarle Magyarország

 

Jövőre újra ott leszünk a tornán!

 

Lásd még: CEE Business Media – Facebook

A torna tiszteletbeli partnerei:  ABSL Magyarország, ANIS IT Egyesület, ASPIRE Oktatási Központ