PS Nyílt Nap a BGE végzős hallgatóival

A közelmúltban irodánkban vendégül láttuk a Budapesti Gazdaságfi Egyetem diákjait, hogy olyan tapasztalatokat szerezhessenek, amelyeket egyetemi előadásokból nem kaphatnak meg. Végül, találkozhattak szakembereinkkel, és betekintést nyerhettek két nagy ügyfelünkkel kapcsolatos napi feladatainkba.

2017-11-22

News

Hungary

PS Nyílt Nap, PS Professional life, Budapesti Gazdasági Egyetem, számvitel

Fontosnak tartjuk, hogy a hallgatóknak valódi szakmai tapasztalatot nyújtsunk, hiszen a szakma számos elemét csak a gyakorlatban, az oktatási intézményeken kívül tanulhatják meg. A Nyílt Nap megszervezésekor azt is szem előtt tartottuk, hogy megismerhessék a vállalati kultúránkat és megismerhessék a velünk dolgozó embereket, hiszen esetleg a jövőben kollégánkká is válhatnak.

A diákok egy számviteli előadás keretében látogattak meg minket, és két izgalmas és informatív előadáson vettek részt. A vezető számviteli tanácsadóink prezentációi során esettanulmányokat elemezhettek, és beleképzelhették magukat a számviteli szakembereink szerepébe.

Mivel a jó közösség és a hangulat nagyon fontos számukra, nem csak a szakmai kérdésekről beszélgettünk a nap folyamán. Fiatal „PS Ambassador” munkatársaink a mindennapi feladataik mellett a PS közösségi életének legfontosabb pillanatairól meséltek, megosztva saját tapasztalataikat a látogatóinkkal.

Végül, álljon itt néhány diák visszajelzése a PS Nyílt Nap legnagyonbb hasznairól:

“Nagyon tetszett, hogy két cégen keresztül is betekintést nyerhettünk a Proci portfólió vállalataiba, hogy a gyakorlati tapasztalatokat közelebb hozták nekünk, végzős hallgatóknak.”

“Széles körű betekintést nyerhettünk a vállalat működésébe és a gyakornoki programokba, és jobban megismerhettünk két ügyfelet. Összességében nagyon tetszett.”