Process Solutions Group Newsletters

T.E.A.M. = Together. Everyone. Achieves. More. – Együtt mindenki többet ér el

…Olyan jól éreztük magunkat együtt, hogy úgy döntöttünk, folytatjuk, amit most elkezdtünk: Futunk – csapatként, együtt szórakozunk – kollégákként, egészséges életet élünk  – emberi lényként, és ami a legfontosabb, élvezzük, amit csinálunk.

Lefutni egy félmaratont egy csapatban? Miért ne? Remek ötletnek hangzik. A futás egészséges, szórakoztató, segít az önbizalom kiépítésében, és nagyszerű lehetőség arra is, hogy időt töltsön másokkal, amikor csapatban megteheti.

2016-06-12

News

Hungary

HR, Marathon-futás, K&H mozdulj! Budapest, Process Solutions Marathon Team, egészséges életmód

Kitaláltuk, hogy lefutunk együtt egy félmaratont! A futás egészséges, szórakoztató, hozzájárul az önbizalom kiépítéséhez, és kiváló alkalom arra is, hogy együtt mulassuk az időt.

 

Legalábbis ez volt az eredeti ötletünk, amikor úgy döntöttünk, hogy részt veszünk a K&H mozdulj! 2016-os félmaratoni váltójában. Ez így elsőre remekül hangzik, de csapatra volt szükség, hiszen a félmaraton lefutása egyedül túl komoly kihívás lenne… Hárman úgy döntöttünk, hogy megragadjuk a lehetőséget és megtesszük az első lépést e cél elérése felé: szenvedélyesen, lelkesen és nagy elkötelezettséggel csapatot toboroztunk. Meggyőztük egymást, hogy márpedig mi igenis meg tudjuk csinálni!

 

A félmaraton lefutásához gyakorlat is szükséges, még akkor is, ha csapatként vágsz bele, ezért úgy döntöttünk, hogy rendszeresen edzés gyanánt munka után lejárunk a Margitszigeti futópályára, hogy erősítsük az izmainkat, kitartóképességünket és – ami a legfontosabb – szórakozzunk. Még az utolsó edzős napunkon lévő zord időjárás sem tudta fékezni a lelkesedésünket, a heves esőzés hatására csak még gyorsabban futottunk egy tető alá. Végig elkötelezetten meneteltünk a kitűzött célunk felé. A véghajrában néhány új tag is csatlakozott a kis csapatunkhoz két kollégánk személyében, akiknek így esélyük nyílt megtapasztalni az erős csapatszellemet (persze az esőt nem élvezték ennyire J).

 

Végül elérkezett a kihívás napja. Meg kell azonban említünk, hogy a PS Outing (cégünk kétnapos rendezvénye), csak egy nappal a verseny előtt volt, így felvetődött a kérdés, hogy vajon nem túl kipihenten is képesek leszünk-e teljesíteni a távot? Azonban a futók ezreit és a többi csapat energikus kollégáit látva gyorsan elűztük a negatív gondolatokat, és alig vártuk, hogy elinduljon az óra…

 

És igen, megcsináltuk! Legyőztük a fájdalmat, hoztuk az időt (kevesebb, mint két óra alatt lefutottuk, ezt az időt tűztük ki célul még a legelején) és áthidaltuk saját határainkat.

 

Összességében fantasztikus élmény volt, és úgy döntöttünk, folytatjuk azt, amit elkezdtünk: egy csapatként, motiválva egymást, egészségesen akarunk élni.

 

A Process Solutions Payroll futócsapat