Process Solutions Group Newsletters

A Process Solutions csatlakozott az ACCA Business Breakfast kezdeményezéshez

A Process Solutions és az ACCA közös rendezvényt szerveztek 2016 novemberében. A magyar ACCA tagok közül több mint harmincan vettek részt vett a Corinthia Grand Hotelben megrendezett üzleti reggelin.

Process Solutions’ successful joint business breakfast with ACCA in Budapest

2016-11-15

Events

Hungary

ACCA, humánerőforrás-fejlesztés, megosztott szolgáltatási központok, SSC, toborzás, munkaerő-megtartás, globális üzleti központok, üzleti szolgáltatások, munkáltatói márka, mentorálás, coaching

A két bevezető előadást panelbeszélgetés követte, melynek témája a tehetséges emberek bevonzása és megtartása köré épült fel. A munkatársak fejlesztése szintén fontos szerepet kapott az eseményen.

 

Andrew Majlath, a Process Solutions partnere prezentációt tartott az emberek hatékony fejlesztésének gyakorlatáról.

 

David Hand, az ACCA globális üzleti szolgáltatásainak igazgatója bemutatta új programjukat, amelyet megosztott szolgáltató központok és globális üzleti központok számára terveztek. A Globális Üzleti Szolgáltatások (GBS) Tanúsítványa online tanfolyam és értékelés öt modult tartalmaz, amelyek lefedik a GBS szervezet sikeres működéséhez szükséges alapvető készségeket.

 

David Hand on Process Solutions-ACCA joint business breakfast in Budapest

 

A panelbeszélgetés során a cégek, például a BP, a Celanese, a Diageo, az ESAB és a KPMG előadói megosztották saját gondolataikat és taktikáikat az alkalmazottak toborzásáról és megtartásáról. A legtöbben osztották azt a véleményt, hogy a megfelelő toborzás és a munkáltatói márkaja kulcsfontosságú a jó jelöltek felkutatásában és megnyerésében, viszont ezen kollégák személyre szabott mentorálása és coachingja, az átfogó képzés és a világosan meghatározott karrierút is a legfontosabb eszközök közé tartozik.

 

Process Solutions’ successful joint business breakfast with ACCA in Budapest