Process Solutions Group Newsletters

Több mint 80 munkatársunk lépett magasabb szintre a félévi értékeléskor

A Process Solutions Csoport életében minden bizonnyal a legfontosabb események közé tartoznak a félévenkénti egyéni értékeléseket követő előléptetési ceremóniák! Az elmúlt héten a magyar és lengyel irodánkban vezetőink összesen több mint 80 munkatársunk magasabb pozícióba lépéséhez gratulálhattak!

2024-03-11

News

Hungary

Process Solutions, félévi előléptetések, tervezhető karrierút, egyéni fejlesztési program

Budapesten több mint 60, míg a Varsóban csaknem 20 kollégát köszöntöttünk az előléptetettek soraiban. E két szám is igazolja a PS Csoport elkötelezettségét, hogy kiemelt figyelmet, lehetőséget és erőforrást biztosítson munkatársai személyes és szakmai fejlődésének folyamatos támogatására, és így adjon lehetőséget karrierjük kiszámítható és gyors építésének minden lépéséhez.

Ahogy ezt cégünk, a PS Magyarország ügyvezető igazgatója, Szalai András megfogalmazta, „Tudjuk, hogy a PS legfőbb értékét a Csapatunk jelenti, hiszen munkatársaink tudása és tapasztalata alapvető, hogy minőségi szolgáltatásokkal elnyerhessük ügyfeleink elégedettségét, amely révén immár 18 éve foglalja el töretlenül a PS a piacvezető pozíciót a magyarországi számviteli szolgáltató cégek között, amit évről évre igazolnak a BBJ rangsorai, legutóbb éppen az előléptetési ünnepség napján megjelent lapszámban is megerősítve.(*)

Büszkék vagyunk arra, hogy a PS egy olyan munkakörnyezetet alakított ki, amely lehetőséget biztosít arra, hogy munkatársaink a XXI. századi elvárásokat követve folyamatosan fejleszthessék tudásukat és készségeiket. Hiszünk abban, hogy a Csapatunk tagjai ezáltal válnak a vállalatunk legfontosabb erőforrásaivá és sikereinek biztosítékaivá. Természetesen, dolgozóink folyamatos fejlesztésével párhuzamosan kiemelt hangsúlyt fektetünk folyamataink és szolgáltatásaink innovatív fejlesztésére is, hogy megfeleljünk ügyfeleink magas elvárásainak.”

 

Előléptetett budapesti munkatársaink:

 

 

 

Előléptetett varsói munkatársaink:

 

 

Kedves előléptetett Csapattagjaink!

Gratulálunk a kiváló teljesítményetekhez, és sok siker kívánunk a jövőben is! Bízunk benne, hogy mihamarabb újra láthatunk Benneteket ezen a ceremónián, amikor is újabb lépést tesztek előre karrier-utatokon!

 

 

(*) Forrás: Budapest Business Journal, March 8 – March 21, 2024, 19-22. oldal