PS Tomorrows' World

Újult erővel folytatjuk a Tomorrows' World Programunkat

A globális világjárvány hirtelen és széles körű hatásai kétségtelenül a PS történetének egyik legkeményebb, legkimerítőbb és legkockázatosabb évévé tette a 2020-at. A PS 2001-es Enron-ügy és a 2008-as pénzügyi válság óta nem szembesült ilyen kemény kihívásokkal. Csapatunk fegyelme és eltökéltsége, hogy a világjárvány okozta egészségügyi és gazdasági vészhelyzet ellenére is minőségi szolgáltatásokat nyújtva dolgozzon, segített leküzdeni a nehézségeket. Munkatársaink elhivatottsága és hozzáállása megalapozza a PS sikeres jövője iránti korlátlan optimizmusunkat.

2021-01-13

News

Hungary

PS Tomorrows' World program, Covid járvány, digitális transzformáció, digitalizáció, technológiai fejlesztés, home office

2020 folyamán együtt nemcsak azt bizonyítottuk be, hogy a PS üzletágai robusztusak, rugalmasak és képesek ellenállni a legkeményebb és legszélsőségesebb globális gazdasági válságnak is. hanem sikerült jelentősen fel is gyorsítanunk a fejlődésünket, ami a PS-t szilárdan a jövő igényeinek megfelelő pályára állította. Sikerült gyorsan alkalmazkodnunk a távmunka (home office) követelményeihez, új e-folyamatokat vezettünk be az ügyféladatcserével kapcsolatban, és számos más kritikus változás mellett fokoztuk a virtuális interakciós képességünket. A PS digitalizálása új magasságokba emelkedett, megszilárdítva az alapot ahhoz, hogy rendkívüli előrehaladást érhessünk el a „PS Tomorrow’s World” felé vezető úton .

 

Még nem végeztünk. Sok kihívás áll még előttünk, ezekben való eligazodáshoz jelentős akaratra, összetartozásra és abban való hitre lesz szükség, amit el tudunk érni. De ahogy most állunk 2021 elején, bátran kijelenthetjük, hogy soha nem voltunk közelebb és készebbek az új lehetőségek megvalósítására.

2021-be sokkal erősebben – fényes és pozitív kilátásokkal – lépünk az idei és az azt követő évbe.

 

 

Kattints ide, hogy megtekinthesd videónkat a PS Tomorrow’s World Programunkról