PS Excel Klub – Az üzleti élet számára nélkülözhetetlen tudás megosztása

A mai világban a digitális transzformáció aktív kezelése és az adatalapú döntéshozatal elterjedése mellett könnyen háttérbe szorul a hagyomásonyabb digitális megoldások használata. Bár az üzleti és mesterséges intelligencia jövőbeli potenciális felhasználása rendkívül izgalmas és kihagyhatatlan innovációs terület, a táblázatkezelő programok, így az Excel kezelésének elsajátítása továbbra is olyan értékes tudás, amely mind az üzleti, mind a magánéletben jelentősen segíthet bennünket, főleg az olyan szakmákban, mint a számvitel és a bérszámfejtés.

2023-12-07

News

Hungary

Process Solutions Excel Klub , mesterséges intelligencia, üzleti intelligencia, Microsoft Excel, táblázatkezelők , digitális megoldások

Szerző:
Sólyom Attila, Digital Transformation Director, Process Solutions

 

Büszkék vagyunk rá, hogy immár harmadik alkalommal tartottuk meg a Process Solutions Excel Klubot, amely értékes ismereteket és tudást nyújt az Excel sokoldalú és folyamatosan bővülő funkcióiról és lehetőségeiről. Az utóbbi két alkalmunk több mint 150 lelkes résztvevővel zajlott, így egyre nyilvánvalóbb, hogy az Excel Klub iránt jelentős az érdeklődés.

PS Excel Klub: Az Excel-ötletek forrása

A táblázatkezelő programok a mindennapi működés alapelemei a számviteli és bérszámfejtő szolgáltatóknál. Ezeknek az eszközöknek persze megvannak a maguk határai, sőt, gyakran olyan feladatokra is használják őket, amelyekre sokkal hatékonyabb célszoftverek léteznek, ugyanakkor az ismertségük, széles körű alkalmazhatóságuk és rugalmasságuk miatt mindenképp érdemes figyelmet szentelnünk rájuk.

A PS Excel Klubbal a küldetésünk egyszerű, de fontos: felhívni a figyelmet az Excel olyan funkcióira, amelyek mindennapi életünket javíthatják. Hisszük, hogy az Excel nem csak egy eszköz az adatelemzéshez és az üzleti műveletekhez, hanem egy sokoldalú platform, amely mindenki számára hasznos lehet mindennapi rutinjában. Az eseményeink célja az emberek inspirálása és kíváncsivá tétele, bemutatva, hogy mit lehet elérni az Excel segítségével, még azok számára is, akik magukat alkalmi felhasználóknak tartják.

Az Excel erejének felszabadítása

Az legutóbbi találkozóinkon két lényeges Excel-aspektussal mélyedtünk el, amelyek jelentősen növelhetik a termelékenységet: ezek a gyorsbillentyűk és több munkalapon végzett műveletek. A gyorsbillentyűk billentyűparancsok, amelyekkel különféle feladatokat lehet gyorsítani, lehetővé téve az embereknek, hogy hatékonyabban dolgozzanak. A több munkalapon végzett műveletek segítenek a felhasználóknak a bonyolult munkafüzeteket kezelni makrók nélkül, és az Excelt akár dinamikus eszközzé alakítani bonyolult projektek számára.

A klubeseményeket professzionális Excel-fejlesztők vezetik, akik gyakorlati tippeket és példákat osztanak meg arról, hogyan lehet maximálisan kihasználni az Excel lehetőségeit. A valós példákon és bemutatókon keresztül a résztvevők mélyebb megértést szereznek arról, hogyan használják az Excelt mindennapi és szakmai életükben, és ötleteket kaphatnak a jelenlegi folyamataik továbbfejlesztéséhez.

A Klubokon természetesen szó esik az Excel limitációiról is, és felhívjuk a figyelmet azokra a területekre, ahol nem feltétlen ez a legalkalmasabb eszköz. Az AI-eszközök könnyedén elérhető garmadája igazi áttörést jelentett például a szövegírásban vagy ötletek generálásában, de azért két jelentésben egy-egy szám összehasonlítására – persze ha ezek Excelben vannak tárolva – akkor a táblázatkezelőt fogjuk egyelőre még elővenni.

Kéthavonta „Excel-empowerment”

A PS Excel Klub minden második hónapban találkozik, egyfajta állandó inspiráció és oktatás forrásaként az Excel-rajongók számára. Kéthavi ütemezésünk biztosítja, hogy a résztvevőknek elegendő idejük legyen gyakorolni és alkalmazni a megszerzett készségeket az események között, amelyhez közben folyamatos támogatást nyújt szakértő csapatunk.

Legyél akár egy üzletember, aki szabványosítani szeretné a jelentéseit; egy diák, aki az akadémiai életben tökélyre fejlesztené magát, vagy csak valaki, aki érdeklődik, hogy hatékonyabbá tegye mindennapi feladatait, az Excel Klub tökéletes platform a hasznos ismeretek megszerzéséhez.

 

Kövesd bejegyzéseinket a következő PS Excel Klub eseményekről!

A jövőbeni célunk, hogy az Excellel kapcsolatos érdekességeket és gyakorlatokat sokkal szélesebb körnek is elérhetővé tegyük!

Kövess minket, hogy késedelem nélkül megkapd a következő PS Excel Klub eseményekkel kapcsolatos frissítéseket és bejelentéseket! Fedezzük fel együtt az Excel-funkciók világát, cseréljünk ötleteket és támogassuk egymást a kiválóság eléréséhez ezzel a nélkülözhetetlen eszközzel. Az Excel Klub nem csak táblázatokról szól, hanem arról is, hogyan javítsuk munkánkat és mindennapjainkat.

 

Csatlakozz hozzánk! 🙂