Process Solutions Group Newsletters

Új Partnert üdvözölhetünk a Process Solutions payroll üzletága élén

A hazai 3. legnagyobb bérszámfejtési szolgáltató Process Solutions új Partnerrel vág neki az új üzleti évnek. Partnercsapatunk új tagja, Varga Judit egyetemistaként, gyakornoki pozícióban kezdte karrierjét a cégünknél, mára pedig a több mint 60 fős, több mint 200 ügyféllel rendelkező bérszámfejtési üzletág vezetőjévé vált. Napi vezetői teendői mellett egyik kiemelt feladata a payroll-szolgáltatások folyamatos fejlesztésének irányítása és koordinálása lesz az új technológiai és automatizálási lehetőségek hasznosítása érdekében.

Varga Judit, Partner, PS Payroll Üzletág

2022-11-12

News

Hungary

Bérszámfejtés, PS Payroll Üzletág, Varga Judit Partner, folyamat- és technológiai fejlesztés, digitalizáció

A Process Solutions (PS) a bérszámfejtés területén is nagy hangsúlyt fektet a munkafolyamatok fejlesztésére, és keresi az új technológiai megoldásokat. A jelenlegi szolgáltatások további erősítése mellett cél az ügyfeleknek kínált szolgáltatások körének bővítése is. Mindezt egy olyan üzletágban, amelyik – a számvitelhez hasonlóan – jelentősen növekedett az elmúlt években. Mindehhez egy stabil, kellően rugalmas szervezeti struktúra és hatékony irányítás biztosítása szükséges, ennek köszönhetően 2022 őszétől ötödik Partnerként, Varga Judit vezeti a PS bérszámfejtési csapatát.

 

A payroll területén kiemelten fontos a munkafolyamatok fejlesztése és az új technológiai megoldások bevezetése, hiszen Cégünk folyamatosan arra törekszik, hogy bővíteni tudjuk az Ügyfeleinknek kínált szolgáltatások körét.

 

Új Partnerünk elsődleges célja, hogy a bérszámfejtést érintő technológiai fejlesztéseket összefogja és mindenki számára elérhetővé tegye, megkönnyítve ezzel a mindennapi munkát.

„A digitális technológia fejlődésével a payroll területén is újabb és újabb lehetőségek nyílnak meg. Fontosnak tartom, hogy folyamatosan fejlesszük a folyamatainkat, automatizáljuk az időrabló, ismétlődő rutinfeladatokat, hogy a munkatársaink a kihívást jelentő teendőikre koncentrálhassanak. Egyik kiemelt célom, hogy a fejlesztések révén mindenki a saját tapasztalatához illeszkedő, érdekes, új feladatokkal tudjon foglalkozni, így bővítve szakmai és technikai tudását.” – mondta el Varga Judit. Hozzátette, hogy a hosszadalmas feladatok helyett próbálja mindig megtalálni a legegyszerűbb, de ugyanakkor hatékony és a lehető legtökéletesebb eredményt adó megoldásokat.

 

„A digitalizáció fejlődésével évről-évre folyamatosan új lehetőségek nyílnak meg előttünk, legyen szó akár új ügyfelekről, akár a szolgáltatások bővítéséről. A feladatok optimalizálása és automatizálása lehetőséget ad arra, hogy akár a mostani csapatlétszám mellett is képesek legyünk tovább bővíteni a bérszámfejtési portfóliónkat, de cél az üzletág folyamatos növekedése is.” – tette hozzá új Partnerünk.

 

Judit partneri kinevezése – a korábbiakhoz hasonlóan – pályáztatás és több körös kiválasztási folyamat végén valósult meg.

A 2023-as üzleti évben induló stratégiai fejlesztési projektjeinknek köszönhetően Csapatunknak mind a bérszámfejtési, mind a számviteli üzletágban számos új kihívásnak kell megfelelnie, amihez Judit közreműködése és támogatása is elengedhetetlen, hiszen hatalmas tapasztalata alapozta meg partneri kinevezését is, melyet felkészült Partnercsapatunk tagjaként kamatoztathat a PS hazai és regionális projektjeiben.

 

Sok sikert kívánunk új Partnerünknek! 🙂