Közösségi életünk

Litkey Farkas, a Process Solutions katamarán kormányosa ötödször Soling-világbajnok!

2024-07-12

A PS 2022 óta támogatója és névadó szponzora a Process Solutions katamaránnak, amelynek kormányosa Litkey Farkas, aki öt világbajnoki címével a Soling hajóosztály legsikeresebb vitorlázója. Interjúnkban a  a versenyek kihívásairól és a jövőbeli tervekről beszélgettünk vele.

Ismét „kisütöttünk valamit” egy jó ügy érdekében – Mondj Te is igent a jótékonyságra!

2024-06-18

A PS Csapat nem csak a könyvelésben és bérszámfejtésben jeleskedik, de munkatársaink közül jó páran cukrászként is megállnák a helyüket a jótékonysági sütivásárunkra sütött finomságaik sikere alapján. A befolyt adományokkal a Táblás utcai Átmeneti Szállót támogatjuk.

Megvédtük bajnoki címünket a BSC Jótékonysági Strandröplabda Bajnokságon

2024-06-10

2024-ben a 3. alkalommal kerül megrendezésre a regionális BSC Jótékonysági Strandröplabda Bajnokságsorozat, amely az üzleti szolgáltató centrumok csapatait.várja 5 közép-európai városban. Magyarországon 2024. június 6-án a Lupa szigeten játszottak a győzelemért a BSC-csapatok.

PS Hot Take Away – Podcast a Process Solutions csúcsvezetőivel

2024-05-15

Ebben a különkiadásban a PS három vezetőjével, Babos Jánossal, Majlath Andrewval és Szalai Andrással beszélgettünk a Process Solutions történetének kezdeteiről, a jelenről és a jövőbeli tervekről. Az is megmutatkozott, hogyan egészítik ki egymást a cég vezetőiként, hogy mely értékek a legfontosabbak számukra, valamint az, hogy mitől is ennyire emberközpontú a PS és a vezetése.

Hot Take Away – Podcast Mondy Andreával, a PS marketingvezetőjével

2024-04-24

Hot Take Away Podcast – Mondy Andrea, a PS marketing vezetője még egyetemistaként csatlakozott a PS-hez, bérszámfejtőként. Számos személyes, a PS-élményét osztotta meg, hogy megmutassa, számára mitől is emberközpontú a vállalat és miért vágynak vissza a volt kollégáink.

PS Hot Take Away − Kis Dóra, HR igazgató: "Szeretek alkotni, valamiből jobbat és minőségibbet kihozni”

2024-01-08

Hot Take Away Podcast – Kis Dóra, HR igazgatónk, immár hetedik éve tagja a PS Csapatának. Ez idő alatt megismertük professzionalitását és elhivatottságát, azonban „Dóráról, az emberről”, keveset tudott meg a csapat, így a vele készült podcastben jórészt e témák kerültek reflektorfénybe.

Sáhó Dániel, a PS partnere a Hot Take Away Podcastben

2023-11-20

Ez itt a PS Hot Take Away, ahol nemcsak csípős érzéssel a szájban beszélgetünk, hanem egy kis PS életérzést is átadunk, miközben megismerkedhetsz egy újabb PS csapattaggal. Sorozatunk e részének vendége Sáhó Dániel, a PS partnere.

Litkey Farkas világbajnok: a technológia révén ultrasebességgel fejlődik a vitorlázás

2023-09-21

Litkey Farkas, négyszeres világbajnok és tizenháromszoros Kékszalag-győztes ugyan nem végzett a top háromban az idei Kékszalagon, mégis rendkívül pozitívan tekint a jövőbe, hiszen már a Forma 1-es fejlesztők és szponzorok is támogatják a vitorlássport fejlődését.

NN Ultrabalaton 2023 – Ott voltunk, megcsináltuk!

2023-05-31

Idén először tizenegy futóval, egy biciklis kísérővel, három sofőrrel vágott neki a PS-es csapat a 211 km-es ultrabalatonos távnak.  Volt, aki egyéni csúcsokat állított fel, a legtöbben nem aludtak, páran a sötét éjszakában futottak, de egy biztos, mind elszántan, saját magukat legyőzve teljesítették a fejenként összesen közel egy fél maratonnak megfelelő távot… És feledhetetlen közös élménnyel lettek gazdagabbak!

A jótékonyságra minden eddiginél nagyobb szükség van – Hajléktalanoknak főztünk

2022-10-24

Aki osztott már ételt korábban hajléktalanoknak vagy esetleg más módon segített könnyebbé tenni nélkülöző emberek mindennapjait, az megtapasztalhatta, hogy milyen mélyre kerülve is élnek emberek, és hogy mi milyen szerencsések is vagyunk. A PS Csapat önkéntesei ezúttal – a Budapest Bike Maffiával összefogva – a Táblás Átmeneti Szálláson főztek és osztották ki a friss ételt a szálló rászoruló lakóinak.