Közösségi életünk

PS Hot Take Away − Kis Dóra, HR igazgató: "Szeretek alkotni, valamiből jobbat és minőségibbet kihozni”

2024-01-08

Hot Take Away Podcast – Kis Dóra, HR igazgatónk, immár hetedik éve tagja a PS Csapatának. Ez idő alatt megismertük professzionalitását és elhivatottságát, azonban „Dóráról, az emberről”, keveset tudott meg a csapat, így a vele készült podcastben jórészt e témák kerültek reflektorfénybe.

Sáhó Dániel, a PS partnere a Hot Take Away Podcastben

2023-11-20

Ez itt a PS Hot Take Away, ahol nemcsak csípős érzéssel a szájban beszélgetünk, hanem egy kis PS életérzést is átadunk, miközben megismerkedhetsz egy újabb PS csapattaggal. Sorozatunk e részének vendége Sáhó Dániel, a PS partnere.

Litkey Farkas világbajnok: a technológia révén ultrasebességgel fejlődik a vitorlázás

2023-09-21

Litkey Farkas, négyszeres világbajnok és tizenháromszoros Kékszalag-győztes ugyan nem végzett a top háromban az idei Kékszalagon, mégis rendkívül pozitívan tekint a jövőbe, hiszen már a Forma 1-es fejlesztők és szponzorok is támogatják a vitorlássport fejlődését.

NN Ultrabalaton 2023 – Ott voltunk, megcsináltuk!

2023-05-31

Idén először tizenegy futóval, egy biciklis kísérővel, három sofőrrel vágott neki a PS-es csapat a 211 km-es ultrabalatonos távnak.  Volt, aki egyéni csúcsokat állított fel, a legtöbben nem aludtak, páran a sötét éjszakában futottak, de egy biztos, mind elszántan, saját magukat legyőzve teljesítették a fejenként összesen közel egy fél maratonnak megfelelő távot… És feledhetetlen közös élménnyel lettek gazdagabbak!

A jótékonyságra minden eddiginél nagyobb szükség van – Hajléktalanoknak főztünk

2022-10-24

Aki osztott már ételt korábban hajléktalanoknak vagy esetleg más módon segített könnyebbé tenni nélkülöző emberek mindennapjait, az megtapasztalhatta, hogy milyen mélyre kerülve is élnek emberek, és hogy mi milyen szerencsések is vagyunk. A PS Csapat önkéntesei ezúttal – a Budapest Bike Maffiával összefogva – a Táblás Átmeneti Szálláson főztek és osztották ki a friss ételt a szálló rászoruló lakóinak.

A rekorder Litkey Farkas a Process Solutions Katamaránnal vág neki az idei Kékszalagnak

2022-07-21

Litkey Farkas, tizenháromszoros Kékszalag-győztes és négyszeres Soling-világbajnok, a Process Solutions – mint új névadó szponzor – színeiben vág neki Európa leghosszabb, legrégebbi és egyik legizgalmasabb tókerülő vitorlásversenyének. Az 54. Kékszalagon a három évre szóló szoros együttműködés és támogatási megállapodásnak köszönhetően Litkey Farkas világbajnok kormányos fogja vezetni a Process Solutions Katamaránt.

Idén 10. éve támogatjuk a Cipősdoboz adománygyűjtő kezdeményezést

2022-02-08

Magyarország legsikeresebb adománygyűjtő kezdeményezései közé tartozik a Baptista Szeretetszolgálat „Cipősdoboz Akcióinak” sora. A PS Csapat örömmel segít abban, hogy minél több hátrányos helyzetű kisgyermek kaphasson karácsonyi meglepetéscsomagot. Idén lesz 10. éve, hogy aktívan rész veszünk az akcióban.

A legtöbb fiatal munkavállaló társadalmilag felelős munkahelyen dolgozna

2020-03-02

A Process Solutions saját felmérése szerint a 18-25 év közötti munkavállalók számára különösen fontos, hogy munkahelyük kiálljon a számukra is fontos ügyek mellett.  A legfontosabb témák a fiatalok számára a betegek, a hajléktalanok és az éhezők megsegítése, a környezetvédelem, valamint az állatok védelme.

A Process Solutions megalapításának 20. évfordulóját ünnepelte

2019-05-31

A Process Solutions 20. születésnapi partiját a Várkert Bazárban, Budapest egyik legszebb helyén tartottuk. Megtiszteltetés volt számunkra, hogy az egész PS-csapattal, a regionális irodáinkból csatlakozó kollégáinkkal, valamint ügyfeleinkkel és partnereinkkel együtt ünnepelhettünk, hiszen ők mind fontos szerepet játszottak a PS elmúlt 20 évének sikereiben.

Csatlakozz hozzánk és segítsünk együtt!

2019-03-12

Lelkesedésünk töretlen! A PS csapata januárban újabb önkéntes napot tartott! Idén a hajléktalanoknak való főzésre és a hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésére koncentráltunk.