Hot Take Away Podcast – Mondy Andreával, a PS marketingvezetőjével

Hot Take Away – Podcast Mondy Andreával, a PS marketingvezetőjével

Hot Take Away Podcast – Mondy Andrea, a PS marketing vezetője még egyetemistaként csatlakozott a Process Solutionshoz, bérszámfejtőként. A jóga fontos szerepet tölt be az életében, az ászana gyakorláson túl a szellemiség és a filozófia, ami igazán foglalkoztatja. Számos személyes, a PS-hez köthető élményét osztotta meg, hogy megmutassa, számára mitől is emberközpontú a vállalat és miért vágynak vissza a volt kollégáink is ebbe a csapatba.

2024-04-24

News

Hungary

Hot Take Away podcast, Interjúk csapattagjainkkal, Marketing

Andi elmesélte, hogyan formálta a későbbi pályáját gyermekkora és festőművész édesapja, akit nagyon sokat látott festeni, és aki számtalanszor segített neki is:  „…nagyon sokat rajzoltam, agyagoztam, képregényeket és újságcímlapot rajzoltam, headline-t írtam újságcikkhez, … úgyhogy gyerekkoromból indul a kreativitás kiélése iránti igény.”. Bár eredetileg más pályára jelentkezett, utólag boldog, hogy így alakult az élete, amiért végül a marketingkommunikáció felé vette az irányt.

 

Diákként kezdett el a PS-nél dolgozni 20 évvel ezelőtt, ez volt az első munkahelye, Bérszámfejtőként is lelkesen dolgozott, de mellette marketingkommunikációt tanult, és végül PR-szakirányon végzett.

 

A beszélgetés során az is kiderült, hogy miért váltott pályát, és arról is beszélt, mi hiányzott neki, mi vonzotta vissza a PS-hez. A visszatérés igénye szorosan kapcsolódik a PS vállalati kultúrájához és a felsővezetők nyitottságához, amit máshol nem tapasztalt. Egy személyes példán keresztül is megmutatta, hogy a tulajdonos, hogyan segítette személyesen karrierje kezdetén.

Utólag már úgy gondolja, hogy lett volna lehetősége a PS-nél maradva is eljutni a jelenlegi pozíciójába, de ezt annak idején, 20 éves fejjel, máshogy gondolta. Most már azt vallja, hogy „a kitartás és a hosszútávon gondolkodás mindig előrébb való…”, és ezzel sok viszontagságtól kímélte volna meg magát.

 

Szakmai életén túl Andi beszél a jóga iránti érdeklődéséről, és arról, hogy annak filozófiája hogyan befolyásolta a munkához és az élethez való hozzáállását. Megosztja a mások szolgálatának fontosságába vetett hitét, és hogy ez hogyan tükröződik a PS működésében. Majd pár légzéstechnikát is mutatott, amellyel a nehezebb pillanatokban képesek lehetünk lehűteni az elménket vagy a szánkat, ha csípős szószokat fogyasztunk.

 

A legszebb PS-hez köthető emlékei kapcsán mesélt a filmekbe illő találkozásáról a férjével, és a régóta összetartó baráti társaságáról.

Bár látszólag egyszerűnek tűnik, mégis nehéz jól megfogni, hogy az a bizonyos „PS Csapat” miért is olyan jó, mitől különleges? Andi is több szempontból próbálja bemutatni a csapat egyediségét, és kiderül, hogy számára mi a legfontosabb egy munkahelyen.

 

Nézd meg vagy hallgasd meg a podcastet, hogy megtudd milyen tervei vannak Andinak marketingvezetőként, vagy hogy kiderüljön, milyen támogató környezetet nyújt a PS a munkavállalóinak és mit tart a vállalat legnagyobb erősségének.

 

 *  *. *

Kattints fent a nyitóképre vagy ide, hogy megnézd a podcastet:

PS Hot Take Away – Mondy Andreával, a PS marketingvezetőtőjével 

 *  *. *

Válassz a következő linkekből, ha hallgatni akarod a podcastet:

SoundCloude    *    Spotify   *   iTunes

 *  *  *

A PS Csapatról további érdekességeket itt találsz:

Közösségi életünk   *   Szakmai életünk   *   Csatlakozz hozzánk!