Szakmai életünk

Intelligens könyvelés PS APPS-szal – Szinte érintésmentes könyvelési megoldást fejlesztett a PS

2024-03-21

Cégünk új szállítószámla-feldolgozási megoldást vezetett be PS APPS  néven, amely a hagyományos folyamatokat modern digitális technológiával ötvözi a hatékonyság és precizitás érdekében.

Digitális forradalom: A PS érintésmentes könyvelési és digitális transzformációs szolgáltatásokat indít

2024-03-19

A digitális kor kihívásainak való megfelelés és a digitális transzformációs megoldások kiemelt szerepet játszanak az üzleti jövőképünkben. Digitális szolgáltatásaink minden elemét úgy terveztük, hogy növeljék a hatékonyságot és ösztönözzék a folyamatos innovációt.” — Interjú Sólyom Attilával.

Több mint 80 munkatársunk lépett magasabb szintre a félévi értékeléskor

2024-03-11

A Process Solutions Csoport életében minden bizonnyal a legfontosabb események közé tartoznak a félévenkénti egyéni értékeléseket követő előléptetési ceremóniák! Az elmúlt héten a magyar és lengyel irodánkban vezetőink összesen több mint 80 munkatársunk magasabb pozícióba lépéséhez gratulálhattak!

A digitalizációs forradalom 2024-ben is folytatódik – PS Digi-Blog cikkajánló

2024-01-25

2023-ban is folytatódott az egyre gyorsuló digitalizációs forradalom, amely jelentős hatást gyakorol mind a vállalkozások fejlődési lehetőségeire, mind alkalmazottaik mindennapi életére, így mindannyiunk számára egyaránt kritikus fontosságú a digitalizáció lehetőségeinek és dinamikájának megértése.

PS Excel Klub – Az üzleti élet számára nélkülözhetetlen tudás megosztása

2023-12-07

Bár az üzleti és mesterséges intelligencia jövőbeli felhasználása rendkívül izgalmas innovációs terület, a táblázatkezelő programok, így az Excel kezelésének elsajátítása továbbra is olyan értékes tudás, amely mind az üzleti, mind a magánéletben jelentősen segíthet bennünket…

A "loan staff", azaz a kihelyezett munkaerő-szolgáltatás egyre népszerűbb

2023-11-30

Az üzleti világ dinamikusan változik, és a vállalkozásoknak alkalmazkodniuk kell a kihívásokhoz, és ez különösen igaz a pénzügyi és könyvelési területre. Ebben a folyamatosan változó üzleti és technológiai környezetben egyre inkább felértékelődik az erőforrások rugalmas rendelkezésre állása és hatékony kihasználása. Itt kerül képbe a számviteli loan staff, azaz a kihelyezett munkaerő-szolgáltatás, mint az üzleti siker egyik kulcsfontosságú eleme.

A mesterséges intelligencia (AI) felhasználásának szabályozása a Process Solutions-nál

2023-11-01

Széleskörű belső együttműködés és egyeztetés eredményeként a közelmúltban a Process Solutions  Artificial Intelligence (AI) használati elveket tett közzé munkatársai körében – ebben az elmúlt időszakban hirtelen kiemelkedő hangsúlyt kapott AI technológiák felhasználásával kapcsolatos személyes szakmai felelősségre, valamint az AI megoldások lehetőségeire és kockázataira hívjuk fel a figyelmet a cikkünkben is szereplő szempontok szerint.

Magyarországi, csehországi és szlovákiai bérváltozási trendek – PS regionális felmérés

2023-09-21

Az elmúlt év során tapasztalható infláció nemcsak az árazásra gyakorolt komoly hatást, hanem az alapbérekben is számottevő változásokat figyelhetünk meg. Ötven magyar ügyfelünk adatait vizsgáltuk, amelyeknél az átlagos alapbér-növekedés 17,02% volt.  A régiós irodáink a vizsgált szlovák és a cseh cégeknél 10,98%, illetve 7,54% átlagos bérváltozást figyeltek meg.

A digitális transzformáció humánoldali kihívásai – az emberi magatartást formáló tényezők

2023-09-12

Digi-blog 5. rész  –  A digitális transzformációval foglalkozó blogsorozatunk jelen posztjában a digitalizációval együtt járó folyamatos változáskezelés „humánoldali” kihívásait és azok megoldási lehetőségeit bemutató tematikus sorozatunkat indítjuk el. Röviden áttekintjük az eredményes változáskezelésben szerepet játszó humán célcsoportok sajátos jellegzetességeit.

Digitális transzformáció – A változásmenedzsment humánoldali kihívásai és fő célcsoportjai

2023-08-26

Digi-blog 4. rész  –  A digitális transzformációval foglalkozó blogsorozatunk jelen posztjában a digitalizációval együtt járó folyamatos változáskezelés „humánoldali” kihívásait és azok megoldási lehetőségeit bemutató tematikus sorozatunkat indítjuk el. Röviden áttekintjük az eredményes változáskezelésben szerepet játszó humán célcsoportok sajátos jellegzetességeit.