A PS Excel Klub 2024 őszétől már közgazdász diákoknak is elérhető

PS Excel Klub – Egyedi lehetőség diákoknak, hogy Excel-gurujainktól tanulhassanak

Gyakran kell Excelben dolgoznod, de folyton nehézségekbe ütközöl? Szeretnéd bővíteni a tudásodat, hogy minél profibban és hatékonyabban légy képes használni e nagytudású programot? Akkor ne habozz, a következő PS Excel Klub Téged is vár!

A PS Excel Klub 2024 őszétől már közgazdász diákoknak is elérhető lesz

2024-05-07

News

Hungary

Process Solutions' Excel Klub, mesterséges intelligencia

PS Excel Klub – egy gyorsan népszerűvé vált fejlesztési kezdeményezés

Eddig négy alkalommal került megrendezésre a Process Solutions-nál az Excel Klub, és hamar népszerű fejlődési lehetőséggé vált a munkatársaink körében, hiszen kifejezetten jó alkalmat nyújt számukra, hogy jobban elmerülhessenek az elterjedt, és munkájukban máig megkerülhetetlen Excel világában. Ezzel is magyarázható, hogy az eddigi előadásokra alkalmanként átlagosan 160 kollégánk csatlakozott be!

Korábban a Klub csak a PS munkatársai számára volt elérhető, de örömmel jelentjük be, hogy a jövőben egyetemi és főiskolai hallgatóknak is biztosítani fogjuk a részvételi lehetőséget az előadásokon. Mivel ezek online lesznek elérhetőek, így bárki, bárhonnan, bármelyik alkalomra könnyen becsatlakozhat majd, így a tudásszomjon kívül csak egy laptopra és internetkapcsolatra lesz szüksége, hogy számos hasznos trükköt és megoldást tanuljon tapasztalt szakembereinktől.

 

A BGE és ELTE kisebb hallgatói csoportjainak részvételével már le is futtatunk egy tesztalkalmat, amelyre számos pozitív visszajelzés érkezett a diákoktól és az oktatóktól:

„Nagyon szépen köszönjük a múlt órai Excel-előadást! Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a tagjainktól, és hasznos tudással gazdagodtunk az órán. Ezen fellelkesülve továbbra is nagyon szívesen vennénk részt hasonló előadásokon…”

 

Miért érdemes Neked is csatlakoznod a PS Excel Klubhoz, ha gyakran van szükséged Excelre?

Az Excel Klub előadói figyelmet fordítanak arra, hogy mindenki számára legyen újdonság, legyen szó akár még haladó felhasználókról is. Az előadásokon olyan praktikus tippeket és trükköket mutatnak be, amelyek jelentősen megkönnyítik az Excel használatát, és hatékonyabbá is teszik a munkát. Minden alkalommal újabb és újabb funkciókat ismertetnek meg, és – pénzügy-számviteli témakörű, közérthető példákra fókuszálva – a mindennapokban könnyedén alkalmazható, hasznos megoldásokat adnak.

Sólyom Attila, a PS digitális transzformációs igazgatója így mutatta be a gyorsan sikeressé vált kezdeményezést:

„A Klub célja a hagyományos tréningekkel szemben inkább az ismeretterjesztés – arra szeretnénk ötleteket adni, hogy milyen rendkívül rugalmas – és hatékony – tud lenni ez a program, akár hétköznapi használat során is. Bár az AI forradalomban az Excel elavultnak tűnhet, mégis egy olyan univerzális üzleti nyelv és eszköz, amely még hosszú évekig velünk fog maradni – így mindenképp érdemes elsajátítani a professzionális használatát, főleg pénzügy-számviteli területen.”

 

A következő – immár a közgazdász diákok számára is országszerte elérhető – online PS Excel Klubot az őszi félévre tervezzük!

 

Reméljük, hogy a fentiek felkeltették az érdeklődésedet, hogy érdemes csatlakoznod a klubeseményekhez, és munkatársainkkal együtt megismerned újabb és újabb profi Excel-trükköket!

Hogy időben értesülhess az őszre tervezett következő klubeseményről, és biztosíthasd helyedet a résztvevők között, kövesd híreinket weboldalunkon és közösségi médiafelületeinken, ahol majd a klubbal kapcsolatos további részletekről, így a jelentkezés módjáról is tájékoztatni fogunk!

 

Ne hagyd ki a lehetőséget!
Várunk! Mert megéri…

 

Az Excel és a mesterséges intelligencia szerepéről, sajátosságairól további érdekességeket olvashatsz a Sólyom Attilával készült interjúban Világgazdaság weboldalán:

Még keresik az Excel-gombot, nem mindenható a mesterséges intelligencia

 

Addig is nézz körbe honlapunkon! Böngészd szakmai életünkről és közösségi életünkről szóló cikkeinket és folyamatos fejlődési és karrierépítési lehetőségeket biztosító állásajánlatainkat!

 

Kezdd karrieredet a piacvezető PS-nél, egy támogató profi Csapatban!