Dániel,
Partner

 

 

Mi motivált arra, hogy jelentkezzen a Process Solutions-ba?

A Közgazdaságtudományi Egyetem hallgatójaként 2005-ben még nem ismertem a céget, de szerettem volna számviteli területen dolgozni. Láttam a PS reklámot és felkeltette a figyelmemet. Az interjú jól sikerült, és biztos voltam benne, hogy itt lesz lehetőségem egy sikeres karrierre.

Partnerként milyen feladataid vannak?

Koordinálom, motiválom és támogatom a csapatomat és a velem dolgozó embereket. Tárgyalnom kell az ügyfelekkel és felül kell vizsgálnom az ajánlatokat. Megbeszéléseket folytatok jelenlegi és leendő ügyfeleimmel is. Stratégiai projekteket irányítok, és támogatom azokat a projekteket is, amelyekben nem én vagyok a koordinátor.

Mit tekintesz kihívásnak?

Minden felmerülő problémára kihívásként tekintek. Azt mondanám, számomra kihívás egy olyan helyzet, amely új tudást vagy a régi tudás újszerű alkalmazását igényli.

Milyen támogatást és képzést kaptál, ami segített, hogy a PS ilyen sikeres munkatársa legyél?

Sokat tanultam a feletteseimtől a mindenkori munkám során, például az úgynevezett „on-the-job” tréning keretében, és az egyéb szakmai, majd vezetői továbbképzések is rendkívül hasznosak voltak.

Mit tartasz sikernek?

Számomra az a siker, ha a velem dolgozók jól érzik magukat, elégedettek az ügyfelek, vagy sikerült egy új nagyobb ügyfelet vagy belső projektet szereznünk.

Dániel,
Partner

Számomra az a siker, ha a velem dolgozók jól érzik magukat, elégedettek az ügyfeleim, vagy sikerült egy új nagyobb ügyfelet vagy belső projektet szereznünk.

Judit,
Partner

„Sok támogatást kaptam kollégáimtól az évek során, és kétségtelenül tőlük szereztem szakmai tudásom nagy részét.”

Lívia,
Experienced Senior

A főiskolai tanulmányaim vége felé közeledve a gyakorlati szemesztert PS mellett töltöttem, azóta itt dolgozom.

Nikolett,
Semi Senior

Egyetemi éveim alatt fontosnak tartottam, hogy az ott megszerzett elméleti ismereteket a gyakorlatban is megerősítsem.

András,
Semi Senior

A második egyetemi év után, amikor helyet kerestem a kötelező négyhetes nyári gyakorlatomra, a PS-t választottam.

Dániel,
Experienced Accounting Associate

Azért szeretek a PS-nél dolgozni, mert – a számvitel egyhangúságáról kialakult sztereotip kép ellenére – a mindennapi munkámat nem csupán nagyon változatosnak, hanem izgalmasnak is érzem.