Judit,
Partner

Mi motivált arra, hogy jelentkezz a Process Solutions-ba?

Szakmai gyakorlatomat diákmunkásként a PS-nél, a bérszámfejtési osztályon kezdtem 2008-ban. Ebben az időszakban tudatosult bennem a különböző feladatok összetettsége, és felismertem az ezen a területen rejlő lehetőségek széles skáláját. Nagyon vonzónak találtam a barátságos és kötetlen légkört is, ezért úgy döntöttem, kipróbálom.

 

Senior Managerként milyen feladataid vannak?

A felsővezető feladatai nagyon sokrétűek. A munka pontosságának és annak ellenőrzésén túl nagyon fontos a menedzserek, szeniorok vezetői támogatása, valamint az ügyfelek igényeinek felismerése. Ezért az erős szakmai tudás mellett elengedhetetlen a kollégák fejlesztése, támogatása, az ügyfelekkel való találkozás, a gyors és hatékony problémamegoldás, új folyamatok bevezetése és a jelenlegiek fejlesztése.

Mit tekintesz kihívásnak?

E feladatok egyidejű kezelése állandó kihívást jelent. Azonban mindig várom az új kihívásokat is, legyen szó akár egy új ügyfél bérszámfejtési folyamatának felállításáról, vagy a régi folyamatok fejlesztéséről, tökéletesítéséről.

Milyen támogatást és képzést kapsz, ami segített abban, hogy a PS ilyen sikeres munkatársa lehess?

Kollégáimtól sok támogatást kaptam az évek során, és kétségtelenül tőlük szereztem szakmai tudásom nagy részét.

De a PS támogatta a “hivatalos” szakmai továbbképzésemet is, valamint a céges belső vagy a külső szolgáltató által biztosított egyéb képzések is remek lehetőséget adnak szakmai tudásunk naprakészen tartására, vezetési módszereink és stílusunk fejlesztésére.

Mit tartasz sikernek?

A kollégáim képzése, segítése mindig is fontos volt számomra, ezért mindig nagy eredmény számomra, hogy látom sikereiket, szakmai fejlődésüket. Ügyfeleink pozitív visszajelzései is megerősítik, hogy a Csapat sikeresen kezeli a különböző projekteket.

Dániel,
Experienced Accounting Associate

Azért szeretek a PS-nél dolgozni, mert – a számvitel egyhangúságáról kialakult sztereotip kép ellenére – a mindennapi munkámat nem csupán nagyon változatosnak, hanem izgalmasnak is érzem.

András,
Semi Senior

A második egyetemi év után, amikor helyet kerestem a kötelező négyhetes nyári gyakorlatomra, a PS-t választottam.

Nikolett,
Semi Senior

Egyetemi éveim alatt fontosnak tartottam, hogy az ott megszerzett elméleti ismereteket a gyakorlatban is megerősítsem.

Lívia,
Experienced Senior

A főiskolai tanulmányaim vége felé közeledve a gyakorlati szemesztert PS mellett töltöttem, azóta itt dolgozom.

Judit,
Partner

„Sok támogatást kaptam kollégáimtól az évek során, és kétségtelenül tőlük szereztem szakmai tudásom nagy részét.”

Dániel,
Partner

Számomra az a siker, ha a velem dolgozók jól érzik magukat, elégedettek az ügyfeleim, vagy sikerült egy új nagyobb ügyfelet vagy belső projektet szereznünk.