Judit,
Partner

Mi motivált arra, hogy jelentkezz a Process Solutions-ba?

Szakmai gyakorlatomat diákmunkásként a PS-nél, a bérszámfejtési osztályon kezdtem 2008-ban. Ebben az időszakban tudatosult bennem a különböző feladatok összetettsége, és felismertem az ezen a területen rejlő lehetőségek széles skáláját. Nagyon vonzónak találtam a barátságos és kötetlen légkört is, ezért úgy döntöttem, kipróbálom.

 

Senior Managerként milyen feladataid vannak?

A felsővezető feladatai nagyon sokrétűek. A munka pontosságának és annak ellenőrzésén túl nagyon fontos a menedzserek, szeniorok vezetői támogatása, valamint az ügyfelek igényeinek felismerése. Ezért az erős szakmai tudás mellett elengedhetetlen a kollégák fejlesztése, támogatása, az ügyfelekkel való találkozás, a gyors és hatékony problémamegoldás, új folyamatok bevezetése és a jelenlegiek fejlesztése.

Mit tekintesz kihívásnak?

E feladatok egyidejű kezelése állandó kihívást jelent. Azonban mindig várom az új kihívásokat is, legyen szó akár egy új ügyfél bérszámfejtési folyamatának felállításáról, vagy a régi folyamatok fejlesztéséről, tökéletesítéséről.

Milyen támogatást és képzést kapsz, ami segített abban, hogy a PS ilyen sikeres munkatársa lehess?

Kollégáimtól sok támogatást kaptam az évek során, és kétségtelenül tőlük szereztem szakmai tudásom nagy részét.

De a PS támogatta a “hivatalos” szakmai továbbképzésemet is, valamint a céges belső vagy a külső szolgáltató által biztosított egyéb képzések is remek lehetőséget adnak szakmai tudásunk naprakészen tartására, vezetési módszereink és stílusunk fejlesztésére.

Mit tartasz sikernek?

A kollégáim képzése, segítése mindig is fontos volt számomra, ezért mindig nagy eredmény számomra, hogy látom sikereiket, szakmai fejlődésüket. Ügyfeleink pozitív visszajelzései is megerősítik, hogy a Csapat sikeresen kezeli a különböző projekteket.

Dániel,
Partner

Számomra az a siker, ha a velem dolgozók jól érzik magukat, elégedettek az ügyfeleim, vagy sikerült egy új nagyobb ügyfelet vagy belső projektet szereznünk.

Judit,
Partner

„Sok támogatást kaptam kollégáimtól az évek során, és kétségtelenül tőlük szereztem szakmai tudásom nagy részét.”

Lívia,
Experienced Senior

A főiskolai tanulmányaim vége felé közeledve a gyakorlati szemesztert PS mellett töltöttem, azóta itt dolgozom.

Nikolett,
Semi Senior

Egyetemi éveim alatt fontosnak tartottam, hogy az ott megszerzett elméleti ismereteket a gyakorlatban is megerősítsem.

András,
Semi Senior

A második egyetemi év után, amikor helyet kerestem a kötelező négyhetes nyári gyakorlatomra, a PS-t választottam.

Dániel,
Experienced Accounting Associate

Azért szeretek a PS-nél dolgozni, mert – a számvitel egyhangúságáról kialakult sztereotip kép ellenére – a mindennapi munkámat nem csupán nagyon változatosnak, hanem izgalmasnak is érzem.