Lívia,
Experienced Senior

 

Mi motiválta a PS-re való jelentkezésedet?

A főiskolai tanulmányaim vége felé közeledve a gyakorlati szemesztert PS mellett töltöttem, azóta itt dolgozom. A BGE-n tanultam, ahol megismerkedtem a számomra nagyon szimpatikus társasággal. Olyan munkahelyet kerestem, ahol professzionális szinten biztosított a fejlődési lehetőség.

 

Milyen feladataid vannak?

Amikor elkezdtem dolgozni a PS-el, egy szuper csapathoz kerültem, ahol az alapdokumentációért, a bejövő és kimenő számlák feldolgozásáért, a banki regisztrációért, stb. voltam felelős. Egy évig dolgoztam egy ügyfélnél, ahol különféle eszközökkel bővítettem tudásomat. készségeimet. Jelenleg szeniori szinten dolgozom, ahol a feladataim elsősorban az asszisztensek munkájának koordinálása, ellenőrzése, jelentések, adóbevallások, adószámítások, beszámolók elkészítése.

Mi jelent számodra kihívást?

Számomra a kihívás folyamatos fejlődést jelent. Mivel a PS-nél a rotáció általánosan alkalmazott elv, és a különböző feladatokat különböző szinteken látják el, lehetőségem van nagyobb tapasztalatszerzésre, új dolgok elsajátítására, ezáltal ismereteim és látásmódom bővítésére.

Milyen támogatást és képzést kaptál, ami nagyban hozzájárult a PS-nél elért sikereidhez?

Gyakornokként részt vettem az új belépők tréningsorozatán, amely az általános ismeretek összefoglalását segítette elő. Később készségfejlesztő tréningeken is részt vehettem. Fontos megemlíteni, hogy az általunk megszerzett tudást folyamatosan fejlesztjük a jogszabályi változások követésére.

Mit jelent számodra a siker?

Számomra a siker azt jelenti, hogy elérem azokat a célokat, amelyeket én és az idősebbek kitűztek elém. Számomra az is fontos, hogy munkámat elismerjék.

 

Dániel,
Experienced Accounting Associate

Azért szeretek a PS-nél dolgozni, mert – a számvitel egyhangúságáról kialakult sztereotip kép ellenére – a mindennapi munkámat nem csupán nagyon változatosnak, hanem izgalmasnak is érzem.

András,
Semi Senior

A második egyetemi év után, amikor helyet kerestem a kötelező négyhetes nyári gyakorlatomra, a PS-t választottam.

Nikolett,
Semi Senior

Egyetemi éveim alatt fontosnak tartottam, hogy az ott megszerzett elméleti ismereteket a gyakorlatban is megerősítsem.

Lívia,
Experienced Senior

A főiskolai tanulmányaim vége felé közeledve a gyakorlati szemesztert PS mellett töltöttem, azóta itt dolgozom.

Judit,
Partner

„Sok támogatást kaptam kollégáimtól az évek során, és kétségtelenül tőlük szereztem szakmai tudásom nagy részét.”

Dániel,
Partner

Számomra az a siker, ha a velem dolgozók jól érzik magukat, elégedettek az ügyfeleim, vagy sikerült egy új nagyobb ügyfelet vagy belső projektet szereznünk.